Προσωπική Χρηματοοικονομική σε περιόδους κρίσεων: Ο ρόλος των κρυπτονομισμάτων και του χρυσού – Personal Finance E-Learning Course

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα e-learning (ασύγχρονης εκπαίδευσης) με την συνδυασμένη αξιοπιστία και εγκυρότητα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού για τις πιο πρόσφατες παγκόσμιες εξελίξεις, με πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Ο βασικός σκοπός του Personal Finance είμαστε εμείς! Επενδύουμε λοιπόν στον εαυτό μας, στην εκπαίδευση μας και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα ενισχύσουν την προσωπική μας ενδυνάμωση, καθώς η σωστή διαχείριση των χρημάτων μας είναι πλέον απαραίτητη δεξιότητα για τον 21ο αιώνα.

Η βελτίωση της χρηματοοικονομικής μας υγείας και η επίτευξη της χρηματοοικονομικής μας ανεξαρτησίας, θα οδηγήσουν στην μείωση του χρηματοοικονομικού μας άγχους και σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στην νέα δύσκολη πραγματικότητα, ανακοινώνουμε την υλοποίηση του Γ’ κύκλου του καινοτόμου προγράμματος ασύγχρονης εκπαίδευσης με θέμα το Personal Finance και συγκεκριμένα, την Προσωπική Χρηματοοικονομική σε περιόδους κρίσεων, σε συνδυασμό με την εξέταση του ρόλου των κρυπτονομισμάτων και του χρυσού.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Ημερομηνία έναρξης του προγράμματος είναι η 28η Μαρτίου 2022 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2022.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα: cutt.ly/uAnOIBn

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας: cutt.ly/cAnOPDJ

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου για την ανακοίνωση της διεξαγωγής του Γ’ κύκλου του προγράμματος: cutt.ly/TAnOUeD

Share this post on: