Άρθρα δημοσιευμένα στον τύπο

Νικόλαος Φίλιππας
Νικόλαος Φίλιππας

Κόντρα στις γνώμες των «ειδικών», το δημοφιλές κρυπτονόμισμα συνεχίζει τις εντυπωσιακές επιδόσεις. Από τις 7 Ιανουαρίου είναι πλέον το 16ο νόμισμα σε αξία στον κόσμο, ξεπερνώντας το ρωσικό ρούβλι! Γράφει ο καθηγητής Νικόλαος Φίλιππας.

 Like Read more

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα ευρήματα η Covid -19 επηρέασε αρνητικά τη χρηματοοικονομική κατάσταση κυρίως των νέων γενιών – Τι αποκαλύπτουν τα ευρήματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες

 1 Read more

Εγκλωβισμένοι στα προβλήματα που προέκυψαν από την δεκάχρονη οικονομική κρίση και με περιορισμένη πληροφόρηση για τις διεθνείς εξελίξεις, το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού επεξεργάσθηκε στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (IMF) και απεικονίζει την δεκαετή πορεία του κατά κεφαλή ΑΕΠ των 40 χωρών της Ευρώπης σε όρους τρεχόντων δολαρίων.

 2 Read more
Νικόλαος Φίλιππας

Τις προηγούμενες ημέρες, η τιμή του bitcoin «έσπασε» με δύναμη το ψυχολογικό όριο των $10.000, έχοντας σταθεροποιηθεί πλέον πάνω από τις $11.500 παρά τον εντυπωσιακό αριθμό των 390 και πλέον δυσοίωνων προβλέψεων ότι το bitcoin είναι μια «φούσκα» και είναι θέμα χρόνου η αναγγελία θανάτου του.

 2 Read more