Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού θα στηρίξει τις συλλογικές προσπάθειες της Ελλάδας στην φετινή Global Money Week, με στόχο να προσεγγίσει τα παιδιά και τους νέους μας για έναν ξεχωριστό σκοπό· να ενσταλάξει σημαντικές αξίες σε σχέση με όλες τις πτυχές της υπεύθυνης διαχείρισης των χρημάτων.

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της ετήσιας εκστρατείας χρηματοοικονομικής ευαισθητοποίησης, η οποία υπογραμμίζει την εξέχουσα σημασία της διδασκαλίας των παιδιών και των νέων σχετικά με τον χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό.

Όλοι πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται τα χρήματα με σύνεση. Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο.

Η διεθνής εκστρατεία Global Money Week διοργανώνεται από το Διεθνές Δίκτυο Χρηματοοικονομικής Εκπαίδευσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ – OECD). Ακολουθήστε μας κατά την εβδομάδα 21-27 Μαρτίου 2022, για να γιορτάσουμε μαζί την Global Money Week 2022!

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού θα διοργανώσει διάφορες εκδηλώσεις και θα προσφέρει πολύτιμο εκπαιδευτικό υλικό για την ελληνική συμμετοχή στην φετινή εκστρατεία. Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας και στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μάθετε περισσότερα!

Share this post on: