Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συμμετοχή του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού στην 2η Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας «Beyond 4.0»

29 Σεπτεμβρίου 2022 - 1 Οκτωβρίου 2022

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού συμμετέχει στην 2η Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας «Beyond 4.0»

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού συμμετέχει, μέσω του Επιστημονικού του Συνεργάτη κυρίου Γιάννη Ρουσόπουλου, στην 2η Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας «Beyond 4.0», η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2022.

Η Beyond 4.0 έχει πλέον καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις νέων τεχνολογιών για τα Βαλκάνια, τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο.

Με την συμμετοχή 300 επιχειρήσεων, εκ των οποίων οι 100 είναι startups, με ξένες συμμετοχές (άμεσες και έμμεσες) από 30 χώρες, με πάνω από 5.000 B2B και B2G συναντήσεις και με το μήνυμα «Get Future Ready», η Έκθεση Beyond 4.0 έρχεται φέτος πιο δυναμική, για να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην διεθνή σκηνή των εκθέσεων τεχνολογίας.

Πέραν όμως της δυναμικής επιχειρηματικής παρουσίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στην Έκθεση Beyond συμμετέχουν επίσης Περιφέρειες, Υπουργεία, δημόσιοι φορείς, η τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και η πανεπιστημιακή και ερευνητική κοινότητα.

O νέος εικονικός κόσμος, η επαυξημένη πραγματικότητα και οι ψηφιακές συλλογές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την Έκθεση Beyond. Φέτος, φιλοξενούνται καινούργιες κατηγορίες, όπως Metaverse, NFTs, Big Data, καθώς και ειδικές συζητήσεις που θα εξετάζουν πώς η τεχνολογία επηρεάζει την διαμόρφωση διάφορων πτυχών της κοινωνίας του μέλλοντος.

Ο κύριος Ρουσόπουλος πρόκειται να συμμετάσχει αύριο στην θεματική ενότητα «Ασφάλεια πληροφοριών και δεδομένων – συστήματα κυβερνοασφάλειας», με την ομιλία του να εστιάζει στις λύσεις που προσφέρουν η Τεχνολογία Blockchain και οι Τεχνολογίες Κατανεμημένου Καθολικού (DLT) στην επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής ασφάλειας των δεδομένων, στην διασφάλιση του απορρήτου, στην ταχύτητα εκτέλεσης των συναλλαγών και στην διαφάνεια.

Την έκθεση συνδιοργανώνουν η ΔΕΘ-Helexpo, η Be-Best και οι Industry Disruptors Game Changers (IDGC).

Μάθετε περισσότερα για την ατζέντα της έκθεσης ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.beyond-expo.gr

Λεπτομέρειες

Αρχή:
29 Σεπτεμβρίου 2022
Τέλος:
1 Οκτωβρίου 2022
Ιστοσελίδα:
https://www.beyond-expo.gr