Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός και η Ευημερία των πολιτών.

23 Μαρτίου 2019

Το Finance Club UoM στις 23 και 24 Μαρτίου διοργανώνει το συνέδριο “Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός”, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας.
Πρόκειται για ένα επιμορφωτικό σεμινάριο και για τη μεγαλύτερη έως τώρα δράση του Finance Club UoM, με περισσότερες από 10 ομιλίες από καταξιωμένους ανθρώπους της αγοράς και του ακαδημαϊκού χώρου. Όλες μαζί, αλλά και κάθε ομιλία ξεχωριστά, θα παρέχουν την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για βασικά οικονομικά θέματα και ζητήματα που αφορούν όλους τους ανθρώπους και τα νοικοκυριά, την ευημερία των πολιτών και την χρηματοοικονομική τεχνολογία. Επιπλέον, θα πληροφορηθούν για τις νέες εξελίξεις της οικονομικής πραγματικότητας και του χρηματιστηρίου, την πορεία των κόκκινων δανείων, διάφορα θέματα σταδιοδρομίας, επιχειρηματικότητας καθώς και επενδυτικής στρατηγικής.
Η διοργάνωση του εν λόγω σεμιναρίου γίνεται με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΘ – Kedith – Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης. Πρέπει να σημειωθεί πως η παρούσα δράση επιλέχθηκε κατόπιν δημόσιας ψηφοφορίας στο πρόγραμμα “Συμμετοχικός Προϋπολογισμός Νέων” της ΚΕΔΗΘ!

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Μαρτίου 2019