Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

13 Φεβρουαρίου 2020 @ 08:30 - 18:00

Στο συνέδριο συμμετέχει και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού Νικόλαος Δ. Φίλιππας. Η ομιλία θα είναι με θέμα “Οι επιτπώσεις της μακροζωίας στο συνταξιοδοτικό σύστημα και η σημασία των μακροχρόνιων αποταμιευτικών προγραμμάτων.”

 

H Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α) και η Ethos Media SA σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal Insuranceworld.gr διοργανώνουν το 1o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 στην Αθήνα.

Το συνέδριο επιδιώκει να αναδείξει τον θεσμό των Επαγγελματικών Ταμείων, τα οφέλη και τις αξίες που μπορούν να προσδώσουν στην κοινωνία, την οικονομία και τις επιχειρήσεις με την εξασφάλιση ενός επαρκούς συνταξιοδοτικού εισοδήματος και τη διατήρηση ενός αξιοπρεπούς βιοτικού επιπέδου κατά τη λήξη του επαγγελματικού βίου των εργαζομένων.

Πλήθος παραγόντων, υψηλόβαθμων αξιωματούχων, Ελλήνων και ξένων και θεσμικών φορέων θα συμμετέχουν στο 1ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης, με κορυφαία παρουσία αυτή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA – European Insurance and Occupational Pensions Authority), κ. Gabriel Bernardino, ως Κεντρικού Ομιλητή του συνεδρίου.

Όλες τις αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://occupationalinsurance.ethosevents.eu/ .

Το επίσημο πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε εδώ .

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Φεβρουαρίου 2020
Ώρα:
08:30 - 18:00